Fam Schurink 2011-06-11 9:08:44 AM
Schildersbedrijf John heeft bij ons in 2004 en 2010 het schilderwerk buiten verzorgd. Zeer hoge kwaliteit en echte vakman. Dit jaar 2011 hebben we ook het spuitwerk en schilderwerk binnen door John laten verzorgen en we zijn opnieuw zeer tevreden. John denkt mee, levert prachtig werk af en is een nette vriendelijke ondernemer. De prijs-kwaliteitsverhouding is goed. Een aanrader dus!

Fam van der Wall 2011-04-01 5:17:57 PM
Regelmatig verzorgt John het schilderwerk voor ons huis. Zowel de buitenkant als de binnenkant, stucwerk, muren en houtwerk. We hebben een oud huis wat erg bewerkelijk is, en waarbij het belangrijk is dat het schilderwerk goed is en goed wordt bijgehouden.
We hebben met schildersbedrijf John zeer prettige en goede ervaringen.
John komt altijd zijn afspraken na, altijd op tijd, heel erg betrouwbaar en levert super mooi werk.
Ook weet hij altijd een goede inschatting te maken van de tijd die hij voor een klus denkt nodig te hebben, ook voor de hele grote klussen klopt het altijd op de dag.
Wij zijn heel happy met dit bedrijf en laten ook steeds meer door John doen.
John is iemand die met je meedenkt en je een goed advies geeft.
Een echte aanrader!!

webdesign 2011-03-31 8:35:06 PM
Vandaag is de site vernieuwd. Tevens zijn er nieuwe foto's toegevoegd.

Paaswaaij 2011-03-27 6:50:33 PM
Deze vakman heb ik een week geleden gehad voor het schilderwerk gehele buitenkant woning.

Buitenkant woning bestaat deels uit zeer moeilijk MOOI te onderhouden brede dwarsplanken: rabatten. Nagenoeg iedere woning heeft vlekken, een middenkwaststreep halverwege, omdat de arm niet lang genoeg was voor 1 streek en de ladder moest verzet. OF onvoldoende kaal geschuurd. De kleur is opnieuw opgebracht, zeer mooi en warm. 2x met hoogglanslak afgelakt. Evenzo met de kozijnen + overkapping Alles gebeurd op benodigd tempo. Geen haastwerk, maar grondig VAKWERK!.

Een prettig persoon, vertrouwd om rondom je woning te hebben. Ook niet onbelangrijk!
Ik ben TOP tevreden! Ruimt keurig alles op, laat geen rommel slingeren.
Geen schallende radio die je 4 huizen verder nog hoort, vanaf bijv 7.00 uur. Altijd op zachte stand, PAS op een tijdstip dat verwacht wordt mensen ontwaakt te zijn. Zeer correct bedrijf!

"""Slechts 1 nadeel! Sorry John: """
"Ik heb net het gevoel of ik in Artis woon. Velen komen uitgebreid staan kijken voor mijn woning, naar jouw vakwerk. Ik ervaar het als aapjes kijken, maar weet natuurlijk wel beter."
Elk nadeel heeft zijn voordeel. Je hebt het zo prachtig, keurig dewerkt, dat mensen stil gaan staan, omdat het gewoon opvalt. WAT ONS ZEKER OOK NIET ONTGAAT!
En heel veel mensen erover spreken.!
Je hebt hier vakwerk geleverd, waar ik heel erg blij mee ben.

Een aanrader dit bedrijf voor een ieder!! Niet allemaal tegelijk graag, want dan heeft hij straks geen tijd / gaatje meer over / open voor mij.....
Maar ik gun deze zeer positieve waardering je van harte. Bedankt voor je prettige "samenwerking", je correctheid. EN bovenal je POSITIEVE kwaliteit vakmanschapt!!
Tot de volgende keer!


Name:


Email:


Your message: